Gavetips til småbarnsfamilien og besteforeldre

De fleste vil ha noen gode fotominner av sine nærmeste, men i en hektisk hverdag er det ikke alltid man får summet seg til det selv. Spesielt gjelder dette småbarnsfamilien, som vi vet både har mye å gjøre, og mye å tenke på. Da er det ekstra hyggelig å få studiofotografering som gave, enten det er som bursdagsgave, julepresang, eller som en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

 

Gavekort på fotografering:    1200,-

Gavekortet inkluderer en time fotografering i studio.

Etter fotograferingen sender vi bildene til gjennomsyn på e-post (nettalbum), eller i posten (CD), slik at dere kan se gjennom bildene i ro og mak hjemme.

En til to uker etter fotograferingen setter vi opp en visningstime, der vi går gjennom bildene sammen. Her kan dere bestemme hvilke bilder dere vil kjøpe, og hvordan. Dere kan velge å kjøpe digitale bildefiler i høy oppløsning, eller bilder på papir, i ramme, på lerret, aluminiumsplater eller flere andre muligheter som dere får se på visningstimen.

 

Gavekort på fotografering og fem digitale bildefiler:    2450,-

Gavekortet inkluderer en time fotografering i studio og fem digitale bildefiler.

Etter fotograferingen sender vi bildene til gjennomsyn på e-post (nettalbum), eller i posten (CD), slik at dere kan se gjennom bildene i ro og mak hjemme.

En til to uker etter fotograferingen setter vi opp en visningstime, der vi går gjennom bildene sammen. Her kan dere bestemme hvilke bilder dere vil kjøpe, og hvordan. Dere kan velge å kjøpe flere digitale bildefiler i høy oppløsning, eller bilder på papir, i ramme, på lerret, aluminiumsplater eller flere andre muligheter som dere får se på visningstimen.

Gavekort fotografering