Nyfødtfotografering | 2 timer i studio + Gratis visningstime. Pris 2200,-  | Bestill fotografering i god tid før termin.

Den helt nyfødte lille babyen, som ennå ikke fester blikket. Som fremdeles sover mye, og er så formbar. Et lite mirakel som bare må foreviges! Kanskje helst sovende, i duse farger. Eller med vakre hudtoner i svarthvitt mot en svart bakgrunn. Hvilende i pappas hånd, eller i mammas armer.

De første to ukene av livet er egentlig den eneste tiden man er nyfødt. Da sover babyen mye, øynene seiler rundt i hodet uten å feste seg særlig ved noe. Babyen er lett å forme, og kan sove i de utroligste stillinger!

Hvis dere vil ta nyfødtbilde av babyen er det lurt å bestille fotografering i god tid før fødselen. Så flytter og tilpasser vi selvfølgelig tiden etter når den lille melder sin ankomst.

Til nyfødtfotografering regner jeg ekstra god tid, jeg setter av minst to timer. Det skal være rolig i studio, og jeg setter opp varmen slik at babyen trives.

For å få til sovebilde, må babyen få god tid til å spise seg mett, og rape før vi tar bilder. En sovende nyfødt baby kan som regel flyttes forsiktig uten at den våkner.

Til nyfødtbilder er det fint å bruke noe som knytter babyen til det livet den er født inn i. Et plagg som noen har strikket til babyen, et arvet plagg. Det første babyteppet, et arvet babyteppe. Et pannebånd med en blomst i kan bli veldig fint! Dere kan også godt ta med noe å putte babyen oppi. Et trau, en liten koffert, et vaskefat eller noe annet. Jeg har også noen slike ting i studio.

Ellers anbefaler jeg å ta bilde av nyfødte i svarthvitt mot en svart bakgrunn. Da er det fint hvis mamma eller pappa har på seg en svart overdel, så blir ikke klærne forstyrrende i bildet.

Nyfødtfotografering kan jeg også ta hjemme hos dere.

Etter fotograferingen får dere se bildene i lav oppløsning og vannmerket. Dere kan få nettalbum på e-post, eller CD i posten. Så kan dere gå igjennom bildene hjemme i ro og mak. Deretter setter jeg opp en visningstime, hvor dere får se alle bildene på skjerm i studio. Så kan dere velge hvilke bilder dere vil ha, og om dere vil ha digitale filer, bilder på papir, lerret eller plate. Dere kan også bestille bilder senere.

Dersom dere ikke er helt fornøyd med bildene, setter jeg gjerne opp en ny fotografering gratis.

Se eksempler på nyfødtbilder.

Nyfødtfoto - Nyfødtfotograf - Nyfødtfotografering - Nyfødtbilder

Fotografering i mitt studio i Oslo:
Nyfødtfotograf | Nyfødtbilder | Nyfødtfoto | Babyfotograf  | Babyfotografering | Barnefotograf  | Barnefotografering | 1 års fotografering