Gode bilder er viktige når man skal promotere seg selv som skuespiller eller modell! For å få interessante bilder er lyssettingen helt avgjørende!

Det er også viktig å oppdatere bildene jevnlig, slik at du ikke bruker for gamle bilder.

Jeg har følgende pakkeløsninger for promoteringsbilder:

Headshotpakke/Oppdateringspakke: 1000,-

En halvtime i studio. Da får vi tid til å prøve ut litt ulik lyssetting og vinkler slik at du får de bildene du er ute etter. Deretter velger du ut de to beste bildene. Disse får du i farger og svarthvitt, i høy og lav oppløsning. Disse bildene er frikjøpte, og du bruker dem som du selv vil.

Ekstra bilde: 300,-

Promoteringspakke: 2500,-

To timer fotoshoot. Vi tar bilder med et par ulike antrekk, ulike bakgrunner og lyssetting. I tillegg tar vi en serie bilder utendørs/i miljø. Denne løsningen gir deg mulighet til å vise deg i ulike karakterer. Formelt antrekk, casual, sporty, festantrekk, alt etter hvilke roller du er ute etter. Deretter velger du ut de fem beste bildene. Disse får du i farger og svarthvitt, i høy og lav oppløsning. Disse bildene er frikjøpte, og du bruker dem som du selv vil.

Ekstra bilde: 200,-

Promoteringspakke med profesjonell coach og videopresentasjon: 5000,-

I samarbeid med Kjersti Paulsen fra Kampen Casting kan du få profesjonell skuespillerpromotering. Fotoshoot som i promoteringspakka, men med Kjersti som coach hele veien. Hun hjelper deg også å velge ut de bildene som er best egnet til å selge deg som skuespiller. I samarbeid lager vi en presentasjonsvideo med deg. Denne løsningen gir deg det du trenger for å lage en overbevisende presentasjon av deg selv som skuespiller, for eksempel på en nettside.

Harald til nett

Vi jobber også med å tilby webløsninger for skuespillerpromotering.

 

Syverud foto har tatt bilder av Oscar Gee i rolle på Nordic Black Theatre i stykket «Great as I am» om Muhammad Ali:

Hjemmesiden til Oscar Gee