Kurset er tilpasset deg som har lyst til å ta bilder i et fotostudio, men som trenger litt hjelp for å komme i gang. Kurset gjennomføres i studio med deg alene, og tar en times tid. I løpet av timen vil du få en praktisk gjennomgang av hvordan du bruker blitslamper og annet studioutstyr sammen med ditt eget kamera. Vi har fokus på lyssetting og innstilling av kamera, og du vil underveis få svar på ting du lurer på. Du tar bilder selv og får prøve ut noen av mulighetene et fotostudio har å by på. Hensikten er å gjøre deg trygg nok til å ta bilder i fotostudioet på egenhånd.

Studioet har alt du behøver av profesjonelt utstyr. Du trenger bare å ta med deg ditt eget kamera.

  • Vi tilbyr ekstra timer dersom du føler behov for det.
  • Vi kan også hjelpe deg de første gangene du har din egen «fotoshoot» i studio.

Kurset vil gi deg svar på spørsmål som:

Hvordan bruker jeg blitslamper?
Hvordan bruker jeg blitslamper sammen med kamera?
Hvilke innstillinger bruker jeg på kamera mitt?
Hvor bør modellen(e) stå?
Hvilke lyssettinger fungerer best i studio?
Hva er forskjellen på hardt og mykt lys?
Hvordan påvirker lyset skyggene på modellen?
Hvordan får jeg en hvit bakgrunn på bildene mine?
Hvordan får jeg en sort bakgrunn på bildene mine?
Hvordan setter jeg hvitbalansen på kamera i et studio?

Pris per time:  600,-

Du bør ha litt forkunnskaper når det gjelder blender, lukker, iso og fokus på kameraet ditt, før du tar dette kurset.

Ta kontakt, så lager jeg en kursløsning som gir deg den kunnskapen du trenger.

Kontakt oss:

Du kan ringe 992 47 507 eller sende en epost til unnkristin@syverudfoto.no.